EL: Zvezda bez Nejta Voltersa na Barselonu!

Ne zna se kad će debitovati! "Nije registrovan, a i da jeste, ne bi bio u timu", kaže Dejan Radonjić.

Košarka 26.10.2016 | 08:45
EL: Zvezda bez Nejta Voltersa na Barselonu!
S velikim uzbuđenjem zvezdaška javnost čekala je angažovanje inostranog pojačanja koje bi trebalo dostojno da odmeni Stefana Jović u trenucima kada srpski reprezentativac nije na parketu i dočekala - Nejta Voltersa. 

Donedavni košarkaš Denvera doputovao je sinoć na aerodrom Nikola Tesla avionom iz Istanbula i stigao je već da se upozna sa novim saigračima i stručnim štabom. Međutim, navijači će morati još da se strpe kako bi na delu videli novog plejmejkera. Jer Voltersatek očekuju potrebni medicinski pregledi, ali i period adaptacije na nove uslove, zbog čega je trener Dejan Radonjić najavio da će biti potrebno vreme dok se 25-godišnji organizator igre nađe na parketu.

"Nije registrovan i nema uslova… Stigao je sinoć, upoznao se  s drugovima i stručnim štabom. Imaće medicinski pregled, večeras će doći na trening. Imao je mnogo putovanja. I da je registrovan, ne bi bio u timu", rekao je Radonjić na konferenciji za štampu u Kombank Areni.

Međutim, još nije poznato kada će se Volters naći u protokolu i biti deo ekipe.

"Kada će biti i koliko će moći da se koristi o tom - potom. Očekuje se da bude deo tima i da  pomogne timu", naglašava Radonjić. 

Crvena zvezda dočekuje Barselonu u okviru trećeg kola Evrolige u sredu od 19 časova u Kombank Areni.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar