Хрватски посланик регионална атракција

Посланик опозиционог Живог зида у најновијем сазиву хрватскога Сабора, Иван Пернар за кратко вријеме постао је права регионална атракција.

Регион 25.10.2016 | 13:00
Хрватски посланик регионална атракција
Прво је био једини против избора Боже Петрова за предсједника Сабора на првој, конститутивној сједници што је супротно џентлменском правилу да и чланови опозиције подрже приједлог позиције, а онда је услиједио вишедневни 'оне ман схоw'.

На службеном профилу он је подијелио готово четвороминутни видео који обухвата неке од најважнијих дијелова његовог говора. Дотакнуо се тематике о којој се у јавним круговима расправља, иако политичари о томе не проговарају.

Споменуо је да Хрватска није придобила корист од Европске уније. Мање је запослених, а из земље се иселило преко 100 хиљада људи. НАТО и САД прозвао је да у Сирји наоружавају побуњенике с исламистичким предзнаком.

"Колоне избјеглица пристижу у Европу, НАТО је провео лажну хуманитарну акцију како би наводно заштитио цивиле. Амерички службеници признали су да су створили Исил и да га финансирају хрватским оружјем", казао је Пернар, спомињући одлуку Хрватске да на захтјев САД-а ‘донира’ америчкој влади оружје.



(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тетак мата

25.10.2016 15:29

Због њега и гледам сабор свака му част

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

25.10.2016 16:09

Досли смо дотле да је исправан политицар, атракција. Није јасно како је просао на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РадикалНО

25.10.2016 17:00

Једини паметан Хрват.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

26.10.2016 06:14

.....Браво момак, чесститам

ОДГОВОРИТЕ