Обама забављао публику "твитовима"

Амерички председник Барак Обама забављао је гледаоце у једној контакт емисији читајући "зле твитове" који су му упућени, почевши од коментара Доналда Трампа кој је у августу на Твитеру написао "Председник Обама ће бити запамћен као можда најгори председник у историји САД."

Свијет 25.10.2016 | 09:35
Обама забављао публику "твитовима"
"Стварно? Ја ћу бар бити запамћен као председник", одговорио је Обама Трампу, републиканском кандидату на изборима за председника САД.

Амерички председник је учествовао у емисији водитеља Џими Кимела, на телевизији Еј-би-си, у којој водитељ обично тражи од својих познатих гостију да прочитају неке од негативних твитова који су им упућени.

Једна особа је га је рецимо на Твитеру упитала: "Бараче, брате, дижеш ли икада ишта"?

"Па подигао сам забрану са кубанских цигарета. И то је нешто", одговорио је Обама, преноси АП.

Обама је водитељу признао да га сарадници ретко буде у сред ноћи, иако је посао председнка веома стресан. Најтежи проблеми се ипак најчешће могу предвидети унапред, објаснио је председник.

Он је међутим искористио прилику да упути нову стрелицу Трампу: "Али оно што сигурно не радим у три сата ујутро је да твитујем о људима који ме вређају."

Када га је водитељ упитао да ли се икада смеје током дебата док гледа републиканског кандидата, Обама је рекао: "Скоро стално".

На питање Кимела зашто људи немају поверења у Хилари Клинтон, Обама је одговорио да је разлог то што је она присутна у јавности већ 30 година.

"Када је неко толико дуго пред очима јавности, људи покушавају да му нађу слабе тачке и онда се на томе гради читава прича," рекао је Обама. Упитан коју врсту политике по њему води Клинтонова, он је одговорио - "прагматичну".

Водитељ је на крају рекао да зна да Обама мора да оде, али је питао да ли прва дама може да остане још четири године.

Обама је рекао да његова супруга никада није била одушевљена политиком.

"Све жене у мом животу се радују томе што ће моћи да воде мало нормалнији живот", рекао је Обама, који је отац две кћерке.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар