Прошле године Реалово појачање од 14.000.000, а данас...?!

Данас је он младић са срчаним проблемом и неизвесном будућношћу! Лукас Силва после 424 дана поново тренира са Краљевским клубом... Свестан да је тамо завршио каријеру.

Фудбал 27.10.2016 | 19:00
Прошле године Реалово појачање од 14.000.000, а данас...?!
После скоро 15 месеци Лукас Силва на тренингу Реал. Бразилски везиста за кога је Краљевски клуб јануара 2015. Крузеиру платио обештећење од 14.000.000 евра мораће све испочетка. Тек су му 23 године, али Силва иза себе већ има огромно искуство. Нажалост, углавном лоше, јер од оног тренутка кад је напустио отаџбину Лукасу околности нису ишле по вољи.

Код Карла Анчелотија није изборио место у стартних 11, па је отишао на позајмицу у Олимпик из Марсеља, али када су Французи јануара 2016. инсистирали да Силва последњих шест месеци уговора проведе у Андерлехту, а он то одбио, још једном је пресељен на трибине. Летос се вратио у Реал, у јулу је постојала опција да  буде позајмљен Спортингу, штавише договор је и озваничен на сајту лисабонског клуба, али је све пропало када је на лекарским прегледима утврђено да има проблем са срцем.

Менаџери су се бунили, тврдили да то није тачно, чак се причало да је проблем толико озбиљан да је Силви завршена каријера. На крају се испоставило да ситуација није баш толико опасна, да је у питању аритмија, али му Реалови лекари свеједно нису дозвољавали да тренира док се не излечи.

Сада се то и десило и Силва  је после 424 одрадио први пун тренинг са Реаловом екипом. Идеја је да се у Мадриду врати у форму. Само да би у јануару Реал покушао да му пронађе други клуб. После свега будућност Лукаса Силве свакако није на стадиону "Сантјаго Бернабеу".

Питање је само ко ће бити спреман да ризикује за играча са таквом историјом у здравственом картону. И колико ће Реал бити спреман да спусти цену. Јер и пола од 14.000.000 евра сада се чини као преамбициозан захтев.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар