Са аеродрома на тренинг: Волтерс стигао у Звезду!

На дан када је потписао једногодишњи уговор, новајлија црвено-белих допутовао је у Београд. Ево његових првих утисака.

Кошарка 25.10.2016 | 10:45
Са аеродрома на тренинг: Волтерс стигао у Звезду!
Нејт Волтерс, нови играч Црвене звезде мтс, допутовао је у понедељак у Београд. На излазу са аеродрома признао је да није очекивао велику пажњу новинара.

"Нисам овако био дочекан у Турској... Срећан сам што сам овде, чуо сам да су навијачи одлични, једва чекам да упознам клуб, саиграче, тренера, да почнем...".

Упитан колико се информисао о свом новом клубу, признао је да током рада у Денверу за време НБА предсезоне није гледао мечеве црвено-белих.

"Знам да је Евролига велико такмичење и једва чекам да се придружим саиграчима. Ове сезоне нисам гледао њихове утакмице, за разлику од прошле, када сам у Бешикташу пратио евролигашке мечеве".

Американац је открио и да се о Звезди информисао и у разговору са прошлосезонским играчем црвено-белих Квинсијем Милером.

"Познајем Квинсија, причали смо и говорио ми је само добре ствари о клубу".

У борби за НБА уговор, Волтерс је претходних недеља радио и са Николом Јокићем, репрезентативцем Србије.

"Да говорио ми је да је ова средина добра, да су навијачи добри... Чуо сам само добре ствари".

На питање да каже нешто о себи, комбо бек из Минесоте поручио је:

"Напорно радим, покушавам да се прилагодим тиму. Знам да имамо добре играче и циљ је да допринесем победама".

Право са аеродрома, Волтерс је отишао на упознавање са новим саиграчима и тренером Дејаном Радоњићем, на вечерњем тренингу.

Прилику да дебитује за Звезду, али и у Евролиги, некадашњи играч Милвоки Бакса могао би да добије у среду, у утакмици црвено-белих против Барселоне.

Занимљиво је било видети да је Волтерс у Београд допутовао у папучама. Због дужине лета, Американац се очито одлучио за удобнију верзију обуће од уобичајених патика.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар