Sa aerodroma na trening: Volters stigao u Zvezdu!

Na dan kada je potpisao jednogodišnji ugovor, novajlija crveno-belih doputovao je u Beograd. Evo njegovih prvih utisaka.

Košarka 25.10.2016 | 10:45
Sa aerodroma na trening: Volters stigao u Zvezdu!
Nejt Volters, novi igrač Crvene zvezde mts, doputovao je u ponedeljak u Beograd. Na izlazu sa aerodroma priznao je da nije očekivao veliku pažnju novinara.

"Nisam ovako bio dočekan u Turskoj... Srećan sam što sam ovde, čuo sam da su navijači odlični, jedva čekam da upoznam klub, saigrače, trenera, da počnem...".

Upitan koliko se informisao o svom novom klubu, priznao je da tokom rada u Denveru za vreme NBA predsezone nije gledao mečeve crveno-belih.

"Znam da je Evroliga veliko takmičenje i jedva čekam da se pridružim saigračima. Ove sezone nisam gledao njihove utakmice, za razliku od prošle, kada sam u Bešiktašu pratio evroligaške mečeve".

Amerikanac je otkrio i da se o Zvezdi informisao i u razgovoru sa prošlosezonskim igračem crveno-belih Kvinsijem Milerom.

"Poznajem Kvinsija, pričali smo i govorio mi je samo dobre stvari o klubu".

U borbi za NBA ugovor, Volters je prethodnih nedelja radio i sa Nikolom Jokićem, reprezentativcem Srbije.

"Da govorio mi je da je ova sredina dobra, da su navijači dobri... Čuo sam samo dobre stvari".

Na pitanje da kaže nešto o sebi, kombo bek iz Minesote poručio je:

"Naporno radim, pokušavam da se prilagodim timu. Znam da imamo dobre igrače i cilj je da doprinesem pobedama".

Pravo sa aerodroma, Volters je otišao na upoznavanje sa novim saigračima i trenerom Dejanom Radonjićem, na večernjem treningu.

Priliku da debituje za Zvezdu, ali i u Evroligi, nekadašnji igrač Milvoki Baksa mogao bi da dobije u sredu, u utakmici crveno-belih protiv Barselone.

Zanimljivo je bilo videti da je Volters u Beograd doputovao u papučama. Zbog dužine leta, Amerikanac se očito odlučio za udobniju verziju obuće od uobičajenih patika.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar