Апел за помоћ ученици Кристини Батинић

Преносимо драматичан апел Анке Радановић Божић која је на свом фејсбук профилу упутила молбу свим људима добре воље да помогну у лијечењу Кристине Батинић, ученице гимназије "Голуб Куреш" из Билеће.

Република Српска 24.10.2016 | 22:52
Апел за помоћ ученици Кристини Батинић
Драги пријатељи!

У мору небитних и свакодневних вијести застаните на тренутак и прочитајте овај текст.

Наиме, агонија је почела прије два мјесеца. Послије толико времена неизвјесности мојој ученици, Кристини Батинић из Билеће, која је одличан ђак и ученик за примјер константована је Вилсонова болест.

Ради се о болести која напада јетру. Болест је достигла висок степен, па је неопходна трансплатација јетре која ће се овог мјесеца обавити у Италији.

Лијечење је скупо, времена је јако мало. па бих замолила све људе добре воље који су у могућности да новчано помогну и уплате новац на жиро рачун број: 5517002523570255 отворен код Уникредит Банке д.д. Бања Лука на име Кристининог оца Јова Батинића. 

Испред себе имамо само један циљ. Спасити један живот!

У нади да ћемо помоћи нашој Кристини да нас опет засјењује знањем и карактером, а купује осмјехом, унапријед вам се захваљујем.

Извор: слободнахерцеговина.цом

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ис

24.10.2016 20:24

Дајте телефонски број

ОДГОВОРИТЕ
Name

бгд

24.10.2016 20:37

Адресу ми дајте долазим сљедећег дана и носим неопходну помоћ, није пуно али је од срца

Name

дајте смс

24.10.2016 21:01

Хајмо људи да помогнемо.Хајде БНТВ помозите да спасимо зивот уплатите несто. Мозе ли се направити СМС за помоц.Питају људи из Србије могу ли динари да се уплате!

ОДГОВОРИТЕ