Србин изрешетан у обрачуну у Паризу

Мушкарац пореклом из Србије (56) убијен је у петак у ватреном обрачуну, када су га четворица непознатих нападача сачекала испред његове куће у Паризу.

Свијет 24.10.2016 | 18:00
Србин изрешетан у обрачуну у Паризу
Према првим информацијама, све указује на то да је мушкарац, који је живео у предграђу Париза, убијен у петак увече био жртва обрачуна, пишу тамошњи медији. Како преносе париски медији, њега су четворица мушараца чекала у аутомобилу испред његове куће.

Када се паркирао испред капије, један од њих је изашао из возила и запуцао. Погођен је са шест метака из непосредне близине, и то из калибра 11.43 милиметара, који "криминалци често користе", пише "Ле Парисиен".

Чауре метака које је нападач испалио пронађене су и у гепеку аутомобила убијеног, који је непосредно пре пуцњаве отворио. У пуцњави је повређено још двоје људи. Једна особа погођена је у ногу и превезена је у болницу, док је други залутали метак погодио пролазника у подлактицу, а највероватније се ради о запосленима у компанији која се налази у згради поред куће у којој је живео убијени.

Убијени мушкарац је српског порекла, који је од раније познат полицији, највише због крађа и финансијских малверзација, али не и по насиљу.

Дан касније, у суботу освануло је цвеће испред куће убијеног, где се окупила многобројна родбина и пријатељи.

Извор: ЕПК/лепарисиен.фр

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ОН

24.10.2016 17:53

ИЛИ ЈЕ МАФИЈАС ИЛИ ТЕРОРИСТА А МОЗДА И ОБАЈЕСТАЈАЦ НИСТА СЛУЦАЈНО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДОXА

24.10.2016 18:10

У бре од толиког народа увек Србин настрада.

ОДГОВОРИТЕ