Радоњић: 250? Већ толико?!

Тренер црвено-белих изненадио се када му је речено који је пут водио екипу ове вечери против Игокее.

Кошарка 24.10.2016 | 10:15
Радоњић: 250? Већ толико?!
Дејан Радоњић синоћ је водио Црвену звезду 250. пут као тренер и забележио је победу.

Тешку, али важну у периоду веома захтевног распореда испуњеног утакмицама и путовањима.

"Стварно толико? Велика је то бројка...", изненадио се млади црногорски стручњак када је чуо за овај куриозитет.

На констатацију једног од највернијих симпатизера екипе, популарног "Дабе", који је присуствовао конференцији за медије у "Пиониру" и који је, испрва, "опалио" овај статистички податак, да се "нада да ће их бити још толико", Радоњић је скромно одговорио:

"Надам се".

О самој утакмици, у којој је његов тим уз много муке савладао Игокеу, рекао је...

"Рекао сам јуче да нас чека тежак меч из тачно одређеног низа разлога, на које опомињем и које посматрам можда другачије од других. Утакмица је добро почела за нас, а видело се у другој четвртини да неће бити лако, иако је постојала разлика довољна да имамо контролу", рекао је и додао:

"Имали смо добру одбрану, немам ту замерки, али из тога нисмо успели да дамо неки лакши поен и да олакшамо себи меч за који смо, понављам, знали да ће бити тежак".

Истакао је и да је тражио само победу, без обзира какву.

"Од играча сам тражио само да узмемо два бода и то смо и урадили тако да, што се тиче основних ствари, урадили смо шта смо желели. Наравно, осим ове има и тренерска анализа, а не разликује се од омога што сам имао да сагледам после Крке. Биће пуно оваквих мечева, надам се да ће и завршнице бити исте у смислу освајања бодова", истакао је Радоњић и додао:

"Умор је један сегмент, али треба да се води рачуна и оно што је важно да без обзира на слабости које пишу у статистици морамо бити свесни да током меча морамо да урадимо много да би резултат био добар".

Звезда је до скора 6-0 у АБА лиги дошла углавном убедљивим победама на старту, али то овог пута није био случај.

"То што смо неке утакмице у неком тренутку добијали са већом разликом навело је многе на размишљање да ће тако бити. Али кад би тако било онда би се звало игрица", рекао је Радоњић.


Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар