Radonjić: 250? Već toliko?!

Trener crveno-belih iznenadio se kada mu je rečeno koji je put vodio ekipu ove večeri protiv Igokee.

Košarka 24.10.2016 | 10:15
Radonjić: 250? Već toliko?!
Dejan Radonjić sinoć je vodio Crvenu zvezdu 250. put kao trener i zabeležio je pobedu.

Tešku, ali važnu u periodu veoma zahtevnog rasporeda ispunjenog utakmicama i putovanjima.

"Stvarno toliko? Velika je to brojka...", iznenadio se mladi crnogorski stručnjak kada je čuo za ovaj kuriozitet.

Na konstataciju jednog od najvernijih simpatizera ekipe, popularnog "Dabe", koji je prisustvovao konferenciji za medije u "Pioniru" i koji je, isprva, "opalio" ovaj statistički podatak, da se "nada da će ih biti još toliko", Radonjić je skromno odgovorio:

"Nadam se".

O samoj utakmici, u kojoj je njegov tim uz mnogo muke savladao Igokeu, rekao je...

"Rekao sam juče da nas čeka težak meč iz tačno određenog niza razloga, na koje opominjem i koje posmatram možda drugačije od drugih. Utakmica je dobro počela za nas, a videlo se u drugoj četvrtini da neće biti lako, iako je postojala razlika dovoljna da imamo kontrolu", rekao je i dodao:

"Imali smo dobru odbranu, nemam tu zamerki, ali iz toga nismo uspeli da damo neki lakši poen i da olakšamo sebi meč za koji smo, ponavljam, znali da će biti težak".

Istakao je i da je tražio samo pobedu, bez obzira kakvu.

"Od igrača sam tražio samo da uzmemo dva boda i to smo i uradili tako da, što se tiče osnovnih stvari, uradili smo šta smo želeli. Naravno, osim ove ima i trenerska analiza, a ne razlikuje se od omoga što sam imao da sagledam posle Krke. Biće puno ovakvih mečeva, nadam se da će i završnice biti iste u smislu osvajanja bodova", istakao je Radonjić i dodao:

"Umor je jedan segment, ali treba da se vodi računa i ono što je važno da bez obzira na slabosti koje pišu u statistici moramo biti svesni da tokom meča moramo da uradimo mnogo da bi rezultat bio dobar".

Zvezda je do skora 6-0 u ABA ligi došla uglavnom ubedljivim pobedama na startu, ali to ovog puta nije bio slučaj.

"To što smo neke utakmice u nekom trenutku dobijali sa većom razlikom navelo je mnoge na razmišljanje da će tako biti. Ali kad bi tako bilo onda bi se zvalo igrica", rekao je Radonjić.


Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar