Никола Ђурђић: Као да сам скинуо 10 кила с леђа!

Нападач Партизана о свом првом голу у црно-белом. "Искрено, мислио сам да нема краја црној серији"!

Фудбал 24.10.2016 | 14:15
Никола Ђурђић: Као да сам скинуо 10 кила с леђа!
Кикс Партизана против Радничког из Ниша ставио је у други план јако важно вече Николе Ђурђића, у којем је искусни нападач први пут дао гол у црно-белом дресу.

Повратник из иностранства затресао је мрежу Нишлија почетком другог полувремена, наговестивши преокрет, који се ипак није догодио. Кретао се, трудио, али до изласка са терена средином другог дела није успео да погоди и други пут, упркос огромној жељи.

Ипак, дан касније, дефинитивно му је лакше.

"Осећам се као да сам скинуо најмање десет килограма са леђа", рекао је Ђурђић кроз осмех за клупски сајт.

"Драго ми је што сам прекинуо ужасну серију, али је опет мој гол у сенци изгубљених бодова и остаје велики жал што се нисмо Звезди приближили на четири поена", признао је центарфор.

Упитан колико му на психолошком плану значи гол, одговорио је да се нада да ће тај погодак бити увод у његову серију.

"Сигурно да су ми значиле асистенције, поготово она у деербију, али сам свестан да сам овде доведен због голова и не бежим од одговорности за своје промашаје"

Признаје да му није био лако током тешког периода.

"Искрено, мислио сам да нема краја црној серији. Мислим да имам три или четири поништена гола због офсајда, ево и у суботу су ми поништена два. Управо ме та превелика жеља за голом води ка томе да сам увек за корак у офсајду".

Времена за предугачак осврт на меч против Нишлија неће бити, јер црно-беле већ у уторак очекује дуел осмине финала Купа Србије против Жаркова на стадиону Рада.

"Победа у Купу не сме да се доводи у питање, али морамо много боље него данас, јер када нисмо на нивоу лоше ствари нам се дешавају", подвукао је Ђурђић.


Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар