Nikola Đurđić: Kao da sam skinuo 10 kila s leđa!

Napadač Partizana o svom prvom golu u crno-belom. "Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji"!

Fudbal 24.10.2016 | 14:15
Nikola Đurđić: Kao da sam skinuo 10 kila s leđa!
Kiks Partizana protiv Radničkog iz Niša stavio je u drugi plan jako važno veče Nikole Đurđića, u kojem je iskusni napadač prvi put dao gol u crno-belom dresu.

Povratnik iz inostranstva zatresao je mrežu Nišlija početkom drugog poluvremena, nagovestivši preokret, koji se ipak nije dogodio. Kretao se, trudio, ali do izlaska sa terena sredinom drugog dela nije uspeo da pogodi i drugi put, uprkos ogromnoj želji.

Ipak, dan kasnije, definitivno mu je lakše.

"Osećam se kao da sam skinuo najmanje deset kilograma sa leđa", rekao je Đurđić kroz osmeh za klupski sajt.

"Drago mi je što sam prekinuo užasnu seriju, ali je opet moj gol u senci izgubljenih bodova i ostaje veliki žal što se nismo Zvezdi približili na četiri poena", priznao je centarfor.

Upitan koliko mu na psihološkom planu znači gol, odgovorio je da se nada da će taj pogodak biti uvod u njegovu seriju.

"Sigurno da su mi značile asistencije, pogotovo ona u deerbiju, ali sam svestan da sam ovde doveden zbog golova i ne bežim od odgovornosti za svoje promašaje"

Priznaje da mu nije bio lako tokom teškog perioda.

"Iskreno, mislio sam da nema kraja crnoj seriji. Mislim da imam tri ili četiri poništena gola zbog ofsajda, evo i u subotu su mi poništena dva. Upravo me ta prevelika želja za golom vodi ka tome da sam uvek za korak u ofsajdu".

Vremena za predugačak osvrt na meč protiv Nišlija neće biti, jer crno-bele već u utorak očekuje duel osmine finala Kupa Srbije protiv Žarkova na stadionu Rada.

"Pobeda u Kupu ne sme da se dovodi u pitanje, ali moramo mnogo bolje nego danas, jer kada nismo na nivou loše stvari nam se dešavaju", podvukao je Đurđić.


Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar