Јирген Клоп: За Џерарда увек има мјеста у Ливерпулу!

Менаџер Ливерпула отворено о евентуалном повратку легенде Енфилда у клуб.

Фудбал 26.10.2016 | 09:30
Јирген Клоп: За Џерарда увек има мјеста у Ливерпулу!
Јирген Клоп отворио је и јавно врата Стивену Џерарду за повратак у Ливерпул.

Обраћајући се јавности после победе над Вест Бромом, немачки менаџер неколико је пута истакао да за "Стивија Џија" увек има места у клубу у којем је провео чак 17 година.

"Он је увек тако добродошао у Ливерпулу... Не можете ни да замислите колико. Нема проблема, наравно, али све о чему смо причали и о чему ћемо причати остаће међу нама. Таквог Стивија познајем, такав сам ја, али мислим да заиста нико не би требало да брине да ли има места за Стивена Џерарда. Не, све ће бити у реду, 100 одсто", подвукао је Клоп.

Да ли ће се, када и у којој улози Џерард вратити у клуб - брзо би могло да буде познато.

Опроштај од Ел-Еја - крај каријере?

За сада се зна да је извесно завршио играчку епизоду у Лос Анђелесу. То је наговестио поруком на друштвеној мрежи Инстаграм, у којој је написао да су живот у том граду и наступ за тај клуб били привилегија.

"Учинили сте да овај град осетим као свој дом. Заувек ћете имати посебно место у мом срцу. Хвала вам", поручио је Џерард.

Упитан за могућност да славни капитен "Редса" поново обуче црвени дрес, Клоп је објаснио да су мале шансе за то, па је и тако наговештено да би Џерард (36) могао да се врати на Енфилд у улози тренера, члана стручног штаба или менаџмента.

Ипак, претходно ће морати да "преломи" да ли ће и даље играти фудбал.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар