Jirgen Klop: Za Džerarda uvek ima mjesta u Liverpulu!

Menadžer Liverpula otvoreno o eventualnom povratku legende Enfilda u klub.

Fudbal 26.10.2016 | 09:30
Jirgen Klop: Za Džerarda uvek ima mjesta u Liverpulu!
Jirgen Klop otvorio je i javno vrata Stivenu Džerardu za povratak u Liverpul.

Obraćajući se javnosti posle pobede nad Vest Bromom, nemački menadžer nekoliko je puta istakao da za "Stivija Džija" uvek ima mesta u klubu u kojem je proveo čak 17 godina.

"On je uvek tako dobrodošao u Liverpulu... Ne možete ni da zamislite koliko. Nema problema, naravno, ali sve o čemu smo pričali i o čemu ćemo pričati ostaće među nama. Takvog Stivija poznajem, takav sam ja, ali mislim da zaista niko ne bi trebalo da brine da li ima mesta za Stivena Džerarda. Ne, sve će biti u redu, 100 odsto", podvukao je Klop.

Da li će se, kada i u kojoj ulozi Džerard vratiti u klub - brzo bi moglo da bude poznato.

Oproštaj od El-Eja - kraj karijere?

Za sada se zna da je izvesno završio igračku epizodu u Los Anđelesu. To je nagovestio porukom na društvenoj mreži Instagram, u kojoj je napisao da su život u tom gradu i nastup za taj klub bili privilegija.

"Učinili ste da ovaj grad osetim kao svoj dom. Zauvek ćete imati posebno mesto u mom srcu. Hvala vam", poručio je Džerard.

Upitan za mogućnost da slavni kapiten "Redsa" ponovo obuče crveni dres, Klop je objasnio da su male šanse za to, pa je i tako nagovešteno da bi Džerard (36) mogao da se vrati na Enfild u ulozi trenera, člana stručnog štaba ili menadžmenta.

Ipak, prethodno će morati da "prelomi" da li će i dalje igrati fudbal.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar