"Нећу изневјерити Вучићево повјерење"

Премијер Александар Вучић ми је пружио прилику, позвао ме у Владу и то нећу да изневерим, изјавила је Зорана Михајловић, потпредсједница Владе и министар саобраћаја и грађевине.

Србија 23.10.2016 | 14:15
"Нећу изневјерити Вучићево повјерење"
"У Влади ћу бити све док је он премијер", рекла је Михајловићева за "Ало".

Она је навела да није неко "ко ћути и клима главом, ко воли да се извлачи и бјежи од посла и одговорности и ради другом иза леђа".

"Желим да радим, желим да Србија буде успешна. Желим да мој син и сва друга деца остану да живе овде. Желим и још више жена у политици и на одговорним функцијама, јер ћемо само тако имати већа права. И знам да ме то разликује од многих, па можда неком изгледам као опозиција", рекла је Михајловићева.

Она је прокоментарисала и "помирење" са министром спољних послова Ивицом Дачићем.

"Верујем да је Дачић као искусни политичар схватио да је погрешио што ме је без разлога напао у медијима. Према ономе колико се трудио да опет имамо добре односе понекад ми се чини као да је имао суфлера када је говорио о мени. Али, Дачић је џентлмен који, признајем, увек пронађе начин да ме насмеје", истакла је она.

Михајловићева је рекла и да ће се у СНС-у о предсједничким изборима говорити тек сљедећег прољећа. Она је рекла да Александру Вучићу неће бити лако да изабере кандидата за предсједника, "јер СНС има велики број људи који и сада воде најодговорније функције и који би без проблема могли да воде и Србију".

"Имамо Томислава Николића, Мају Гојковић која води Скупштину, Јоргованку Табаковић, која води НБС, Николу Селаковића и још пуно врло способних и квалитетних људи. Што се мене тиче, са мном нико није разговарао о томе, нити ми је било ко тако нешто понудио, нити очекујем тако нешто", поновила је Михајловићева.

Извор: Агенције

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хммммм

23.10.2016 14:50

А не би се ни либила да сједне у предсједницку столицу еее то ти је политика,Тома је направи од картона извуче из анонимности неког тамо савјетника а она закопртила па би и њега русила наравно ако "Вучко то каже"...Смјесна си Зорана до бола си смјесна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

23.10.2016 16:31

Пун бијели свијет успјесних босанаца. Бас их је љепо видјети, поготово Зокицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

23.10.2016 17:34

Само си нам ти фалила,плавуса па јос интелигентна

Name

Ре

23.10.2016 18:12

Колинда 2

Name

бск

30.10.2016 12:38

Као клинтон и левински реприза тј курвалук.

ОДГОВОРИТЕ