"Neću iznevjeriti Vučićevo povjerenje"

Premijer Aleksandar Vučić mi je pružio priliku, pozvao me u Vladu i to neću da izneverim, izjavila je Zorana Mihajlović, potpredsjednica Vlade i ministar saobraćaja i građevine.

Srbija 23.10.2016 | 14:15
"Neću iznevjeriti Vučićevo povjerenje"
"U Vladi ću biti sve dok je on premijer", rekla je Mihajlovićeva za "Alo".

Ona je navela da nije neko "ko ćuti i klima glavom, ko voli da se izvlači i bježi od posla i odgovornosti i radi drugom iza leđa".

"Želim da radim, želim da Srbija bude uspešna. Želim da moj sin i sva druga deca ostanu da žive ovde. Želim i još više žena u politici i na odgovornim funkcijama, jer ćemo samo tako imati veća prava. I znam da me to razlikuje od mnogih, pa možda nekom izgledam kao opozicija", rekla je Mihajlovićeva.

Ona je prokomentarisala i "pomirenje" sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.

"Verujem da je Dačić kao iskusni političar shvatio da je pogrešio što me je bez razloga napao u medijima. Prema onome koliko se trudio da opet imamo dobre odnose ponekad mi se čini kao da je imao suflera kada je govorio o meni. Ali, Dačić je džentlmen koji, priznajem, uvek pronađe način da me nasmeje", istakla je ona.

Mihajlovićeva je rekla i da će se u SNS-u o predsjedničkim izborima govoriti tek sljedećeg proljeća. Ona je rekla da Aleksandru Vučiću neće biti lako da izabere kandidata za predsjednika, "jer SNS ima veliki broj ljudi koji i sada vode najodgovornije funkcije i koji bi bez problema mogli da vode i Srbiju".

"Imamo Tomislava Nikolića, Maju Gojković koja vodi Skupštinu, Jorgovanku Tabaković, koja vodi NBS, Nikolu Selakovića i još puno vrlo sposobnih i kvalitetnih ljudi. Što se mene tiče, sa mnom niko nije razgovarao o tome, niti mi je bilo ko tako nešto ponudio, niti očekujem tako nešto", ponovila je Mihajlovićeva.

Izvor: Agencije

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Hmmmmm

23.10.2016 14:50

A ne bi se ni libila da sjedne u predsjednicku stolicu eee to ti je politika,Toma je napravi od kartona izvuče iz anonimnosti nekog tamo savjetnika a ona zakoprtila pa bi i njega rusila naravno ako "Vučko to kaže"...Smjesna si Zorana do bola si smjesna...

ODGOVORITE
Name

Kiki

23.10.2016 16:31

Pun bijeli svijet uspjesnih bosanaca. Bas ih je ljepo vidjeti, pogotovo Zokicu.

ODGOVORITE
Name

Rade

23.10.2016 17:34

Samo si nam ti falila,plavusa pa jos inteligentna

Name

Re

23.10.2016 18:12

Kolinda 2

Name

bsk

30.10.2016 12:38

Kao klinton i levinski repriza tj kurvaluk.

ODGOVORITE