Андрија због здравља оставио алкохол!

Глумац Андрија Милошевић, који посљедњих година приватан живот покушава да сакрије од јавности, у емотивној исповести за „Блиц пулс“ открива да је због здравствених проблема морао да престане да конзумира алкохол.

Србија 22.10.2016 | 21:50
Андрија због здравља оставио алкохол!
Он прича да је некада знао да до јутра остаје у ноћном проводу, али је тај начин живота морао промјени због проблема с јетром.

"Оставио сам алкохол. Морао сам то да урадим због свог здравља. Не желим себи да направим проблеме и могу да кажем да досад успјешно балансирам. Немам проблема с алкохолом. Раније сам много излазио, волио сам да попијем и то није ништа страшно. Сада волим да останем до касно са пријатељима, али сам одлично научио колико смијем да попијем. Знам да због здравља уопште не би требало да се пије, али једна чаша вина не може да нашкоди здрављу, већ напротив. Посао ме спасава од претјераног пића, јер док радиш не можеш да блејиш и срчеш алкохол, него мораш да радиш", објашњава Андрија Милошевић.

Како посљедњих годину дана од пословних ангажмана не може да се одбрани, Андријин буџет је нагло почео да расте, па је сад већ милионер.

"Милионер јесам, али динарски, ако то нешто значи. Радим као дракстор. Паре су нужно зло, без пара не можете и то је цијена професионализма. Уколико радите свој посао како треба, онда морате добро да зарађујете", каже глумац.



Посљедњих десет година његов живот је спакован у кофере, јер не може да склопи цијелу недјељу на једном мјесту, па је у посљедњих мјесец дана обишао Хрватску са представом „Златни ланчић од бижутерије“, као и Аустралију и неколико градова у Европи.

"Имао сам турнеју по цијелом свијету, у Хрватској и Аустралији је сјајно прошло. Живот ми се због пословних обавеза претворио у кофере. Ево већ иде десета година како нисам успио да их распакујем. Сада је некако на мени да сређујем свој живот, напорно јесте, али навикао сам на то", прича Милошевић о будућим плановима, па се просто само наметнуло питање када планира да оснује породицу, пошто је већ годину дана у вези са глумицом Александром Томић.

"Видјећу за породицу, када буде било, рећи ћу. Не стижем од пословних обавеза да се бавим приватним стварима. Надам се да ћу се ускоро вјенчати", каже глумац.



На питање колико му Александра помаже у приватним, али и пословним обавезама, он одговара:

"Савјетујем се с дјевојком око сваког пословног ангажмана. Она је ту кад год ми је помоћ потребна и савјетује ме за сваку дилему у животу", каже Андрија, који у посљедњем филму који је снимио „Јесен самураја” глуми бисексуалца. Како истиче, улога му није тешко пала.

"Бисексуалца кога глумим називао сам 'доктор бизар'. Њему је свеједно да ли је мушко или женско, он све то 'шури'. То је филм, тако да не могу да кажем да сам имао већих проблема. Није било експлицитних сцена, његова сексуалност није у првом плану, него је то само повод да се покаже колико је тај човек отишао дођавола. То је само још једна од прича у овом филму", прича Андрија, и додаје да је само у Србији осјетљиво када играте геја, што је сада у цијелом свијету нормално.

"Битно је да те сцене ни у једном моменту не буду вулгарне", каже глумац, и додаје да је његов лик човјек без морала.

"Када играш такву улогу, то је нешто јако егзотично, зато што човјек који је добар и фин није толико занимљив. То су досадне особе. Људи који су зглајзнули у неки мрак, они су занимљиви", истиче Милошевић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Друг

23.10.2016 02:25

А бело, јеси и то смањио ?

ОДГОВОРИТЕ