Камиони изазвали колапс на граници

Стотине камиона изазвало је данас саобраћајни колапс на прилазима Царинском терминалу и граничном прелазу између БиХ и Хрватске у Градишки.

Република Српска 22.10.2016 | 15:22
Камиони изазвали колапс на граници
Без обзира што царинске службе Граничне полиције несметано раде, прилив теретних возила је велики, а због скучених капацитета на излазу из земље не могу брже реаговати.
 
Возачи кажу да овде чекају и по неколико дана да би прешли границу, што узрокује несагледиве штете, а ствара потешкоће и локалном становништву.



Овај проблем траје годинама, због чега сви са олакашањем очекују вијести у вези изградње још једног моста и царинског терминала у близини ауто-пута у мјесту Чатрња поред Градишке.

(ЕуроБлиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Градиска

22.10.2016 13:57

Није то због прилива вец царињења возила на којима се узима "кафа" а од камиона нем ћара па могу и цекати. Банда је то царинска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

22.10.2016 15:02

У овој трулој дрзави свака царинарница има своја правила. Бихаћ је примјер доброг рада и поштених и вриједних службеника,а ништа мање посла немају

Name

КЕМО СЈЕНКА

22.10.2016 16:52

ЦАРИНСКА МАФИЈА ПОСТОЈИ, ПРВО ВАС ПУСТЕ ДА НЕШТО УВЕЗЕТЕ, ТРАЖЕ ВАМ КАФУ, КО ЈЕФТИНИЈОЈ ТАРИФИ, ПА НАКОН ПАР МЈЕСЕЦИ ВАМ ШАЉУ ПРОВЈЕРЕ И ТРАЖЕ ДА ПЛАТИТЕ ЦАРИНСКИ ПРЕКРШАЈ РЕТРАКТИВНО ШТО НИГДЈЕ НА СВИЈЕТУ НЕМА.....