Kamioni izazvali kolaps na granici

Stotine kamiona izazvalo je danas saobraćajni kolaps na prilazima Carinskom terminalu i graničnom prelazu između BiH i Hrvatske u Gradiški.

Republika Srpska 22.10.2016 | 15:22
Kamioni izazvali kolaps na granici
Bez obzira što carinske službe Granične policije nesmetano rade, priliv teretnih vozila je veliki, a zbog skučenih kapaciteta na izlazu iz zemlje ne mogu brže reagovati.
 
Vozači kažu da ovde čekaju i po nekoliko dana da bi prešli granicu, što uzrokuje nesagledive štete, a stvara poteškoće i lokalnom stanovništvu.



Ovaj problem traje godinama, zbog čega svi sa olakašanjem očekuju vijesti u vezi izgradnje još jednog mosta i carinskog terminala u blizini auto-puta u mjestu Čatrnja pored Gradiške.

(EuroBlic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Gradiska

22.10.2016 13:57

Nije to zbog priliva vec carinjenja vozila na kojima se uzima "kafa" a od kamiona nem ćara pa mogu i cekati. Banda je to carinska.

ODGOVORITE
Name

rade

22.10.2016 15:02

U ovoj truloj drzavi svaka carinarnica ima svoja pravila. Bihać je primjer dobrog rada i poštenih i vrijednih službenika,a ništa manje posla nemaju

Name

KEMO SJENKA

22.10.2016 16:52

CARINSKA MAFIJA POSTOJI, PRVO VAS PUSTE DA NEŠTO UVEZETE, TRAŽE VAM KAFU, KO JEFTINIJOJ TARIFI, PA NAKON PAR MJESECI VAM ŠALJU PROVJERE I TRAŽE DA PLATITE CARINSKI PREKRŠAJ RETRAKTIVNO ŠTO NIGDJE NA SVIJETU NEMA.....