Венгер открио како замишља разговор с Богом...!

"Побеђивати утакмице није тако лако као што изгледа", каже Арсен.

Фудбал 23.10.2016 | 17:00
Венгер открио како замишља разговор с Богом...!
Арсену Венгеру данас је 67. рођендан, али ће га провести радно. Водиће Тобџије против Мидлзброа, а на конференцији пред ову утакмицу имао је неколико занимљивих изјава чиме је потврдио статус једног од најискренијих и директнијих менаџера данашњице.

"Ваше године брзо постану психолошки разлог да вас се отарасе. Тако је и када сте играч. Једном када дођете у одређене године и одиграте лоше они помисле - време је да идеш. Зато су и захтеви испред мене већи него раније. Живим у компетитивном свету, а оно што производим се процењује. Моје године не би требало да имају везе са тим. Али ако нешто крене по злу, године постану проблем", рекао је Француз.

Открио је и како би изгледао његов разговор с Богом.

"Нико не живи цео живот мотивисан само наредном утакмицом, одједном се заустави и иде у цркву сваки дан. Ако Бог постоји и ако ме пита када одем горе - ´шта си урадио током живота´, мој једини одговор ће бити ´желео сам да побеђујем на фудбалским утакмицама´. Он ће рећи ´то је све што си радио?´. А мој једини одговор који ћу моћи да дам је - није тако лако као што изгледа", рекао је Венгер.

Иако има 67 година, Венгер је у одличној физичкој форми.

"Када би сви професионални фудбалери живели као ја били би фит свих 10 месеци у сезони", истакао је Венгер који редовно тренира и има здраву исхрану.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар