Venger otkrio kako zamišlja razgovor s Bogom...!

"Pobeđivati utakmice nije tako lako kao što izgleda", kaže Arsen.

Fudbal 23.10.2016 | 17:00
Venger otkrio kako zamišlja razgovor s Bogom...!
Arsenu Vengeru danas je 67. rođendan, ali će ga provesti radno. Vodiće Tobdžije protiv Midlzbroa, a na konferenciji pred ovu utakmicu imao je nekoliko zanimljivih izjava čime je potvrdio status jednog od najiskrenijih i direktnijih menadžera današnjice.

"Vaše godine brzo postanu psihološki razlog da vas se otarase. Tako je i kada ste igrač. Jednom kada dođete u određene godine i odigrate loše oni pomisle - vreme je da ideš. Zato su i zahtevi ispred mene veći nego ranije. Živim u kompetitivnom svetu, a ono što proizvodim se procenjuje. Moje godine ne bi trebalo da imaju veze sa tim. Ali ako nešto krene po zlu, godine postanu problem", rekao je Francuz.

Otkrio je i kako bi izgledao njegov razgovor s Bogom.

"Niko ne živi ceo život motivisan samo narednom utakmicom, odjednom se zaustavi i ide u crkvu svaki dan. Ako Bog postoji i ako me pita kada odem gore - ´šta si uradio tokom života´, moj jedini odgovor će biti ´želeo sam da pobeđujem na fudbalskim utakmicama´. On će reći ´to je sve što si radio?´. A moj jedini odgovor koji ću moći da dam je - nije tako lako kao što izgleda", rekao je Venger.

Iako ima 67 godina, Venger je u odličnoj fizičkoj formi.

"Kada bi svi profesionalni fudbaleri živeli kao ja bili bi fit svih 10 meseci u sezoni", istakao je Venger koji redovno trenira i ima zdravu ishranu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar