Сандра открила какав је заиста био њен отац!

Сандра Рашић, кћерка преминулог пјевача Нина Рашића, трећи пут се такмичи у музичком шоу "Звезде Гранда" а први пут је проговорила о свом оцу и дјетињству са њим.

Србија 21.10.2016 | 22:57
Сандра открила какав је заиста био њен отац!
Наиме, Сандра је завршила 2 факултета и дуго није жељела да се бави музиком иако је наслиједила огроман таленат.

"Није ми лако уопште, ја зато нисам ни хтјела да се бавим музиком никада у животу. Зато што сам од дјетета заустављана на улици не именом и презименом него 'Јел теби тата Нино?' па од питања редом 'Да ли ти даје новац? Да ли се виђате? У каквим сте односима?У каквом је односу са твојом мамом? У каквом си односу са његовом садашњом женом? А са бившом? А са сестрама?' и слично", рекла је она.

Сандрина мајка и Нино су се развели у њеном дјетињству а ова млада пјевачка нада је открила да јој је отац увијек био на располагању те да су увијек имали добар однос.

"Ја сам имала феноменалан однос са мојим оцем иако су се моји развели док сам ја била мала. Он је био јако духовит, јако добар и код њега ниси могао да имаш оне тешке теме, да ми сад засједнемо и причамо о политици и тим темама. Дође са кофером у руци који је тежак преко тону и ми сад то отворимо кад код њега само књиге и каже моја мајка 'Шта ћеш да радиш са овим књигама?' а он је одговарао 'Па да читам'."

Многи кажу да је Сандра наслиједила љепоту од свог оца, чак има и његова три младежа код ока, али она тврди да подједнако личи на оба родитеља.

"Па шта знам, они који познају моју маму кажу да личим на маму, они који знају њега, кажу да више личим на њега. У ствари ми мама и тата јако личе", закључила је Сандра.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НИКОЛА

23.10.2016 10:35

КОЈА ЈЕ ОВА ? УМИШЉЕНА ДА ЈЕ ПОЗНАЈУ!

ОДГОВОРИТЕ