Sandra otkrila kakav je zaista bio njen otac!

Sandra Rašić, kćerka preminulog pjevača Nina Rašića, treći put se takmiči u muzičkom šou "Zvezde Granda" a prvi put je progovorila o svom ocu i djetinjstvu sa njim.

Srbija 21.10.2016 | 22:57
Sandra otkrila kakav je zaista bio njen otac!
Naime, Sandra je završila 2 fakulteta i dugo nije željela da se bavi muzikom iako je naslijedila ogroman talenat.

"Nije mi lako uopšte, ja zato nisam ni htjela da se bavim muzikom nikada u životu. Zato što sam od djeteta zaustavljana na ulici ne imenom i prezimenom nego 'Jel tebi tata Nino?' pa od pitanja redom 'Da li ti daje novac? Da li se viđate? U kakvim ste odnosima?U kakvom je odnosu sa tvojom mamom? U kakvom si odnosu sa njegovom sadašnjom ženom? A sa bivšom? A sa sestrama?' i slično", rekla je ona.

Sandrina majka i Nino su se razveli u njenom djetinjstvu a ova mlada pjevačka nada je otkrila da joj je otac uvijek bio na raspolaganju te da su uvijek imali dobar odnos.

"Ja sam imala fenomenalan odnos sa mojim ocem iako su se moji razveli dok sam ja bila mala. On je bio jako duhovit, jako dobar i kod njega nisi mogao da imaš one teške teme, da mi sad zasjednemo i pričamo o politici i tim temama. Dođe sa koferom u ruci koji je težak preko tonu i mi sad to otvorimo kad kod njega samo knjige i kaže moja majka 'Šta ćeš da radiš sa ovim knjigama?' a on je odgovarao 'Pa da čitam'."

Mnogi kažu da je Sandra naslijedila ljepotu od svog oca, čak ima i njegova tri mladeža kod oka, ali ona tvrdi da podjednako liči na oba roditelja.

"Pa šta znam, oni koji poznaju moju mamu kažu da ličim na mamu, oni koji znaju njega, kažu da više ličim na njega. U stvari mi mama i tata jako liče", zaključila je Sandra.

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

NIKOLA

23.10.2016 12:35

KOJA JE OVA ? UMIŠLJENA DA JE POZNAJU!

ODGOVORITE