Лото добитник открио како ће да потроши паре

Србија већ данима покушава да сазна ко је добио невјероватних 1,85 милиона евра на Лото-у.

Србија 21.10.2016 | 16:40
Лото добитник открио како ће да потроши паре
Од уторка увече, када је објављено да је добитник премије игре на срећу Лото, у 83.колу, у вриједности 1.850.000 евра тикет уплатио у Параћину, не престаје потрага за срећним добитником у том граду и цијелом Поморављу, а све личи на "јурење Покемона".

О срећном добитнику и ко би то могао бити прича се и нагађа на улици, у кафанама, на радним мјестима, у градском аутобусу, у Пословници Лото, код таксиста...

Прича се да је радник ПТТ, па да је избјеглица самац, сиромашна жена, произвођач паприке, продавач на бензинској пумпи...

Један Параћинац рекао је Тањугу да му ово све личи на "јурење Покемона" и тврди да "зна човјека".

"Није из Параћина, већ из сусједне Општине Ражњ, тачније из села Витошевац, које је 25 километара од Параћина, а 15 од центра Ражња", прецизан је он, а на молбу да каже како се зове, одговара да "то сада није важно".

Витошевац је највеће село у Општини Ражањ, под планином Буковик, а "срећни добитник", каже он, "хоће са тим парама да подигне виноград и изгради винарију".

На број телефона, који је тај Парћинац дао новинару Тањуга, јавио се човјек који није ни потврдио, али ни демантовао да је добитник премије.

"Да, подићи ћу виноград, то ми је давна жеља, овдје сам се родио, отишао па се вратио, зато ћу да изградим мању винарију. Планирам и мању фарму оваца око 30, са неколико коза, савремени пчелињак. Знате, земљиште гдје ћу да подигнем виноград сада је запуштено, годинама се не обрађује, зарасло у коров, црни трн и дивљу купину, али је на веома лијепом месту, куда протиче поток", рекао је "глас са друге стране жице".

Земљиште је несређено, има и неколико других власника, али се нада да ће успјети да их наговори да му га продају како би тако створио једну парцелу од око 20 хектара.

"Они сада то земљиште не обрађују, прођу године да га и не обиђу, али када се неђе неко да га купи, онда дижу цијену до неба. Такви су наши људи", каже он и додаје да ће крај потока да ужива и пије рујно вино.

"Сачуваћу овај број телефона са кога сте ме звали, па ћемо се чути", рекао је он, не желећи ни на трећи пут поновљено питање да одговори да ли је баш он добитник Лото премије.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

а, да помогнес владу Српске

21.10.2016 14:58

Јебига - има 5 милијарди мањка?

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

21.10.2016 15:28

ОДЕ БАЈА ДА МУ ЦЕСТИТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСАВАЦ

21.10.2016 15:32

Мqје лицно мислиење је да је лото једна велика превара.Усваком слуцају, не играм поодавно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

21.10.2016 17:22

Јеси ти Југослован Болестан и опсједнут са тим бајом

ОДГОВОРИТЕ