Loto dobitnik otkrio kako će da potroši pare

Srbija već danima pokušava da sazna ko je dobio nevjerovatnih 1,85 miliona evra na Loto-u.

Srbija 21.10.2016 | 16:40
Loto dobitnik otkrio kako će da potroši pare
Od utorka uveče, kada je objavljeno da je dobitnik premije igre na sreću Loto, u 83.kolu, u vrijednosti 1.850.000 evra tiket uplatio u Paraćinu, ne prestaje potraga za srećnim dobitnikom u tom gradu i cijelom Pomoravlju, a sve liči na "jurenje Pokemona".

O srećnom dobitniku i ko bi to mogao biti priča se i nagađa na ulici, u kafanama, na radnim mjestima, u gradskom autobusu, u Poslovnici Loto, kod taksista...

Priča se da je radnik PTT, pa da je izbjeglica samac, siromašna žena, proizvođač paprike, prodavač na benzinskoj pumpi...

Jedan Paraćinac rekao je Tanjugu da mu ovo sve liči na "jurenje Pokemona" i tvrdi da "zna čovjeka".

"Nije iz Paraćina, već iz susjedne Opštine Ražnj, tačnije iz sela Vitoševac, koje je 25 kilometara od Paraćina, a 15 od centra Ražnja", precizan je on, a na molbu da kaže kako se zove, odgovara da "to sada nije važno".

Vitoševac je najveće selo u Opštini Ražanj, pod planinom Bukovik, a "srećni dobitnik", kaže on, "hoće sa tim parama da podigne vinograd i izgradi vinariju".

Na broj telefona, koji je taj Parćinac dao novinaru Tanjuga, javio se čovjek koji nije ni potvrdio, ali ni demantovao da je dobitnik premije.

"Da, podići ću vinograd, to mi je davna želja, ovdje sam se rodio, otišao pa se vratio, zato ću da izgradim manju vinariju. Planiram i manju farmu ovaca oko 30, sa nekoliko koza, savremeni pčelinjak. Znate, zemljište gdje ću da podignem vinograd sada je zapušteno, godinama se ne obrađuje, zaraslo u korov, crni trn i divlju kupinu, ali je na veoma lijepom mestu, kuda protiče potok", rekao je "glas sa druge strane žice".

Zemljište je nesređeno, ima i nekoliko drugih vlasnika, ali se nada da će uspjeti da ih nagovori da mu ga prodaju kako bi tako stvorio jednu parcelu od oko 20 hektara.

"Oni sada to zemljište ne obrađuju, prođu godine da ga i ne obiđu, ali kada se neđe neko da ga kupi, onda dižu cijenu do neba. Takvi su naši ljudi", kaže on i dodaje da će kraj potoka da uživa i pije rujno vino.

"Sačuvaću ovaj broj telefona sa koga ste me zvali, pa ćemo se čuti", rekao je on, ne želeći ni na treći put ponovljeno pitanje da odgovori da li je baš on dobitnik Loto premije.

(Tanjug)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

a, da pomognes vladu Srpske

21.10.2016 16:58

Jebiga - ima 5 milijardi manjka?

ODGOVORITE
Name

yugosloven

21.10.2016 17:28

ODE BAJA DA MU CESTITA

ODGOVORITE
Name

POSAVAC

21.10.2016 17:32

Mqje licno mislienje je da je loto jedna velika prevara.Usvakom slucaju, ne igram poodavno.

ODGOVORITE
Name

Xx

21.10.2016 19:22

Jesi ti Jugoslovan Bolestan i opsjednut sa tim bajom

ODGOVORITE