Раднику из Бијељине писао навијач из Кине

Кинез Ге Лин ватрени је навијач бијељинског Радника, а на адресу бијељинског премијерлигаша послао је писмо у којем клубу честита освајање Купа БиХ.

Република Српска 21.10.2016 | 14:57
Раднику из Бијељине писао навијач из Кине
Он је писмо упутио још 28. августа, а због велике удаљености стигло је тек у четвртак. Како пише клупски сајт фкрадник.ба, Лин је навео да се осећао као на врху света када је сазнао да су Бијељинци стигли до трофеја и написао пратићу ваш тим заувек. Истакао је да му је омиљени фудбалер Марко Обрадовић, те да осим њега ужива у играма Демира Пеце, Велибора Ђурића и Ненада Срећковића.

Челнике Радника је замолио да му пошаљу аутограме поменутих фудбалера, као и капитена Станка Остојића, голмана Младена Лучића, Јове Којића и Душана Мартиновића.

Из клуба су саоштили да навијачи из кинеског града Ли Јанга не замерају што је уз своје писмо грешком послао фотографију навИјача бањалучког Борца са једне утакмице у Бијељини.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Црни

21.10.2016 13:16

Мора да је велика опклада била ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

21.10.2016 13:35

Лијеп гест

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правдољуб

21.10.2016 14:01

Пустите људи лажи и инсинуација!Па Радник не воле ни Бијељинци јер клуб ништа и не ради по том питању,тјера своју дјецу има лош маркетинг,односе с публиком...итд.Посјета све говори.

ОДГОВОРИТЕ