Radniku iz Bijeljine pisao navijač iz Kine

Kinez Ge Lin vatreni je navijač bijeljinskog Radnika, a na adresu bijeljinskog premijerligaša poslao je pismo u kojem klubu čestita osvajanje Kupa BiH.

Republika Srpska 21.10.2016 | 14:57
Radniku iz Bijeljine pisao navijač iz Kine
On je pismo uputio još 28. avgusta, a zbog velike udaljenosti stiglo je tek u četvrtak. Kako piše klupski sajt fkradnik.ba, Lin je naveo da se osećao kao na vrhu sveta kada je saznao da su Bijeljinci stigli do trofeja i napisao pratiću vaš tim zauvek. Istakao je da mu je omiljeni fudbaler Marko Obradović, te da osim njega uživa u igrama Demira Pece, Velibora Đurića i Nenada Srećkovića.

Čelnike Radnika je zamolio da mu pošalju autograme pomenutih fudbalera, kao i kapitena Stanka Ostojića, golmana Mladena Lučića, Jove Kojića i Dušana Martinovića.

Iz kluba su saoštili da navijači iz kineskog grada Li Janga ne zameraju što je uz svoje pismo greškom poslao fotografiju navIjača banjalučkog Borca sa jedne utakmice u Bijeljini.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Crni

21.10.2016 13:16

Mora da je velika opklada bila ?

ODGOVORITE
Name

Bn

21.10.2016 13:35

Lijep gest

ODGOVORITE
Name

Pravdoljub

21.10.2016 14:01

Pustite ljudi laži i insinuacija!Pa Radnik ne vole ni Bijeljinci jer klub ništa i ne radi po tom pitanju,tjera svoju djecu ima loš marketing,odnose s publikom...itd.Posjeta sve govori.

ODGOVORITE