Лоша вентилација кочи договор Ника Ковача и Ајнтрахта!

Да, да... Добро сте прочитали!

Фудбал 23.10.2016 | 15:30
Лоша вентилација кочи договор Ника Ковача и Ајнтрахта!
Млад тим, али одлично гура под вођством Ника Ковача. Није ни чудо што је управа Ајнтрахта већ спремила нови уговор за шефа струке. Међутим, иако је понуда званично на столу 45-годишњег стратега потписа још нема. И није у вези са платом. Како наводи тиражни Билд Ковач је више него незадовољан условима у којима екипа живи. Нема то баш искључиво везе са парама.

"Људи од нас очекују врхунске резултате, а ми радимо у условима који су за другу лигу. Можда је само Дармштату горе", категоричан је тренер Ајнтрахта.

Не прича у празно. Каже да екипи недостају терени са грејањем за тренинге, у Немачкој се то подразумева у озбиљним клубовима, екипа нема чак ни довољно велику салу за састанке па се стално довија. Посебан проблем је вентилација...

"Играчи су често болесни. Чак и лети. А не сећам се кад се последњи пут вентилација чистила. Ми јесмо професионалци, али и клуб мора тако да се понаша и улаже у инфраструктуру. Клуб мора да се помери са мртве тачке", јасан је Ковач.

Спортски директор клуба Бруно Хибнер стао је у одбрану шефа струке, док је извршни директорПатрик Мејер одмах скинуо потенцијалну одговорност са себе рекавши да се вентилациони систем редовно одржава. Кад су друге ствари у питању Ајнтрахт признаје да има проблем, пре свега јер је старио клупски хотел под заштитом државе те не може да се реновира. Ајнтрахт зато планира изградњу нових просторија, али далеко је то за Ника Ковача.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар