Loša ventilacija koči dogovor Nika Kovača i Ajntrahta!

Da, da... Dobro ste pročitali!

Fudbal 23.10.2016 | 15:30
Loša ventilacija koči dogovor Nika Kovača i Ajntrahta!
Mlad tim, ali odlično gura pod vođstvom Nika Kovača. Nije ni čudo što je uprava Ajntrahta već spremila novi ugovor za šefa struke. Međutim, iako je ponuda zvanično na stolu 45-godišnjeg stratega potpisa još nema. I nije u vezi sa platom. Kako navodi tiražni Bild Kovač je više nego nezadovoljan uslovima u kojima ekipa živi. Nema to baš isključivo veze sa parama.

"Ljudi od nas očekuju vrhunske rezultate, a mi radimo u uslovima koji su za drugu ligu. Možda je samo Darmštatu gore", kategoričan je trener Ajntrahta.

Ne priča u prazno. Kaže da ekipi nedostaju tereni sa grejanjem za treninge, u Nemačkoj se to podrazumeva u ozbiljnim klubovima, ekipa nema čak ni dovoljno veliku salu za sastanke pa se stalno dovija. Poseban problem je ventilacija...

"Igrači su često bolesni. Čak i leti. A ne sećam se kad se poslednji put ventilacija čistila. Mi jesmo profesionalci, ali i klub mora tako da se ponaša i ulaže u infrastrukturu. Klub mora da se pomeri sa mrtve tačke", jasan je Kovač.

Sportski direktor kluba Bruno Hibner stao je u odbranu šefa struke, dok je izvršni direktorPatrik Mejer odmah skinuo potencijalnu odgovornost sa sebe rekavši da se ventilacioni sistem redovno održava. Kad su druge stvari u pitanju Ajntraht priznaje da ima problem, pre svega jer je stario klupski hotel pod zaštitom države te ne može da se renovira. Ajntraht zato planira izgradnju novih prostorija, ali daleko je to za Nika Kovača.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar