Адебајор нашао клуб! Иде Марадониним стопама...

Опет ће добро зарадити!

Фудбал 22.10.2016 | 08:00
Адебајор нашао клуб! Иде Марадониним стопама...
Емануел Адебајор је дуго чекао на праву понуду и изгледа да ју је дочекао. Француски и енглески медији јављају да ће искусни нападач ускоро потписати уговор са Ал Васлом из Уједињених Арапских Емирата.

Најпознатији фудбалер из Тогоа долази као слободан играч. Претходних недеља се надао неком ангажману у Европи, преговарао је са Лионом, повезивали су га и са Наполијем, али очигледно да нико није био толико загрејан да ангажује контроверзног нападача. Али Арапи јесу...

Ал Васл је најпознатији по томе што је у једном периоду на његовој клупи седео ДијегоМарадона, али та тренерска авантура популарног Пибеа је трајала неколико месеци.Адебајор је свакако највеће фудбалско име које ће играти за Ал Васл. И нема сумње да ће и финансијски добро проћи у целој причи.

Претходних дана, Адебајор је одржавао форму у родном Тогоу, а када му је понестало европских опција, одлучио се за селидбу на Блиски исток. Његова намера је да играњем за Ал Васл остане у форми до Купа Афричких Нација који га почетком следеће године очекује у Габону.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар