Adebajor našao klub! Ide Maradoninim stopama...

Opet će dobro zaraditi!

Fudbal 22.10.2016 | 08:00
Adebajor našao klub! Ide Maradoninim stopama...
Emanuel Adebajor je dugo čekao na pravu ponudu i izgleda da ju je dočekao. Francuski i engleski mediji javljaju da će iskusni napadač uskoro potpisati ugovor sa Al Vaslom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Najpoznatiji fudbaler iz Togoa dolazi kao slobodan igrač. Prethodnih nedelja se nadao nekom angažmanu u Evropi, pregovarao je sa Lionom, povezivali su ga i sa Napolijem, ali očigledno da niko nije bio toliko zagrejan da angažuje kontroverznog napadača. Ali Arapi jesu...

Al Vasl je najpoznatiji po tome što je u jednom periodu na njegovoj klupi sedeo DijegoMaradona, ali ta trenerska avantura popularnog Pibea je trajala nekoliko meseci.Adebajor je svakako najveće fudbalsko ime koje će igrati za Al Vasl. I nema sumnje da će i finansijski dobro proći u celoj priči.

Prethodnih dana, Adebajor je održavao formu u rodnom Togou, a kada mu je ponestalo evropskih opcija, odlučio se za selidbu na Bliski istok. Njegova namera je da igranjem za Al Vasl ostane u formi do Kupa Afričkih Nacija koji ga početkom sledeće godine očekuje u Gabonu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar