Два дана није јео због Банета и Дрогбе?!

Џером Боатенг у исповести о успону у врх европског и светског фудбала поменуо и разочарање због пораза у финалу Лиге шампиона 2012. године.

Фудбал 22.10.2016 | 15:30
Два дана није јео због Банета и Дрогбе?!
Штопер Бајерна и Немачке Џером Боатенг данас спада у најбоље одбрамбене играче на свету, али је на том путу, као и већина фудбалера, морао да доживи и неке болне лекције.

У исповести за фудбалску секцију сајта ЕСПН, Боатенг се присетио финала Лиге шампиона 2012. године, у коме је Бајерн на Алијанц арени био домаћин Челсију.

Томас Милер у 83. минуту је довео Баварце у заслужено вођство, а изједначио је Дидије Дрогба у 88, након јединог корнера који су "плавци" извели на целој утакмици! Касније је енглески тим тријумфовао бољим извођењем пенала - 4:3.

"Два дана после тога нисам могао да једем од туге. Одрадили су акцију као на тренингу. Неко ме је блокирао, мислим да је то био Бранислав Ивановић и нисам имао шансе да стигнем до лопте пре Дидијеа Дрогбе", испричао је Боатенг.

Он је додао да су играчи Челсија толико добро извели акцију да вероватно ни сада не би могао ништа да учини да их спречи.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар