Dva dana nije jeo zbog Baneta i Drogbe?!

Džerom Boateng u ispovesti o usponu u vrh evropskog i svetskog fudbala pomenuo i razočaranje zbog poraza u finalu Lige šampiona 2012. godine.

Fudbal 22.10.2016 | 15:30
Dva dana nije jeo zbog Baneta i Drogbe?!
Štoper Bajerna i Nemačke Džerom Boateng danas spada u najbolje odbrambene igrače na svetu, ali je na tom putu, kao i većina fudbalera, morao da doživi i neke bolne lekcije.

U ispovesti za fudbalsku sekciju sajta ESPN, Boateng se prisetio finala Lige šampiona 2012. godine, u kome je Bajern na Alijanc areni bio domaćin Čelsiju.

Tomas Miler u 83. minutu je doveo Bavarce u zasluženo vođstvo, a izjednačio je Didije Drogba u 88, nakon jedinog kornera koji su "plavci" izveli na celoj utakmici! Kasnije je engleski tim trijumfovao boljim izvođenjem penala - 4:3.

"Dva dana posle toga nisam mogao da jedem od tuge. Odradili su akciju kao na treningu. Neko me je blokirao, mislim da je to bio Branislav Ivanović i nisam imao šanse da stignem do lopte pre Didijea Drogbe", ispričao je Boateng.

On je dodao da su igrači Čelsija toliko dobro izveli akciju da verovatno ni sada ne bi mogao ništa da učini da ih spreči.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar