У Ситију тврде: Нисмо ми звали Бонучија, него он нас!

Изјаве Ферана Соријана неће се допасти навијачима Јувентуса...

Фудбал 21.10.2016 | 08:30
У Ситију тврде: Нисмо ми звали Бонучија, него он нас!
Стотине милиона на располагању, стотине спекулација о метама најбогатијих клубова Европе. Манчестер Сити свакако спада у ту категорију, али извршни директор Феран Соријано тврди да је већина тих прича измишљена.

"Нити сам овог лета звао Месија, нити Нејмара, нити Бускетса нити Суареза ни било кога другог. Чак и да сам звао неког из Барселоне то би било само зато што не игра. А и да јесам, то је моје право, јер и Барса зове Ситијеве играче", осврнуо се Соријаноу изјави за радио РАЦ1 на сада већ стандардне приче да нови тренер Грађана Пеп Гвардиола жели да осакати његов бивши клуб Барселону.

Али није само Барса била у Соријановом фокусу, већ и Јувентус, а тврдње Ситијевог директора кад је реч о Леонарду Бонучију сигурно се неће допасти навијачима торинског великана.

"Бонучи? Он је звао нас јер је желео да игра за Гвардиолу. Онда сам ја звао спортског директора Јувентуса (Фабија Паратичија, прим. аут.) и он ми је рекао да они не желе да продају. И то је крај приче. Али много је играча који желе да играју под Пепом", увераваСоријано.

У тај последњи део не сумњамо. Али биће занимљиво шта ће Бонучи рећи на тврдње да је баш он био тај који је иницирао причу о трансферу у Манчестер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар