U Sitiju tvrde: Nismo mi zvali Bonučija, nego on nas!

Izjave Ferana Sorijana neće se dopasti navijačima Juventusa...

Fudbal 21.10.2016 | 08:30
U Sitiju tvrde: Nismo mi zvali Bonučija, nego on nas!
Stotine miliona na raspolaganju, stotine spekulacija o metama najbogatijih klubova Evrope. Mančester Siti svakako spada u tu kategoriju, ali izvršni direktor Feran Sorijano tvrdi da je većina tih priča izmišljena.

"Niti sam ovog leta zvao Mesija, niti Nejmara, niti Busketsa niti Suareza ni bilo koga drugog. Čak i da sam zvao nekog iz Barselone to bi bilo samo zato što ne igra. A i da jesam, to je moje pravo, jer i Barsa zove Sitijeve igrače", osvrnuo se Sorijanou izjavi za radio RAC1 na sada već standardne priče da novi trener Građana Pep Gvardiola želi da osakati njegov bivši klub Barselonu.

Ali nije samo Barsa bila u Sorijanovom fokusu, već i Juventus, a tvrdnje Sitijevog direktora kad je reč o Leonardu Bonučiju sigurno se neće dopasti navijačima torinskog velikana.

"Bonuči? On je zvao nas jer je želeo da igra za Gvardiolu. Onda sam ja zvao sportskog direktora Juventusa (Fabija Paratičija, prim. aut.) i on mi je rekao da oni ne žele da prodaju. I to je kraj priče. Ali mnogo je igrača koji žele da igraju pod Pepom", uveravaSorijano.

U taj poslednji deo ne sumnjamo. Ali biće zanimljivo šta će Bonuči reći na tvrdnje da je baš on bio taj koji je inicirao priču o transferu u Mančester.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar