Хаос у Партизану! Бјековић: Ово више нема везе са фудбалом!

Након што је Милорад Вучелић заказао Изборну скупштину ФК Партизан за наредни понедељак, 24. октобар, два дана пре одлуке коју Суд треба да донесе због „незаконите радње приликом избора нових чланова“, а на иницијативу струје коју предводи Ненад Бјековић, врло је вероватно да се он и његови делегати неће појавити на Скупштини.

Фудбал 19.10.2016 | 16:30
Хаос у Партизану! Бјековић: Ово више нема везе са фудбалом!
Бјековић је у уторак послао писмо председнику Фудбалског савеза Србије Славиши Кокези, јер је актуелна власт сазивањем Скупштине предухитрила одлуку Суда.

- Осетили смо потребно да се обратимо најмеродавнијем фудбалском човеку, Кокези, и ФСС као органу у нашој држави. Нарочито, сходно ранијим договорима, јер као што видимо, неке ствари се не поштују. Ово шта се ради у и око Партизана стварно је превршило сваку меру. То већ дуже време нема никакве везе ни са фудбалом, ни са спортом, већ са личним интересима. Одговор председника ФСС до среде у подне још нисмо добили. Ми смо неке ствари прецизирали раније и желимо да се стриктно држимо тога - рекао је Бјековић за "Блиц".

Најављено је да ће одлука Суда, око "незаконите радње приликом избора нових чланова Скупштине", на шта се жалила Бјековићева струја, донети ус реду.

- И ја сам добио такве информације, сачекајмо како ће и то да прође - кратко је додао и поручио да има још времена до понедељка, када је заказана Изборна скупштина.

Ипак, како стоје стваре, највеће су шансе да се Ненад Бјековић и његови делегати неће појавити на Скупштини ако се нешто драстично не промени, а мало је изгледа.

То значи да би Милорад Вучелић могао до председничке фотеље фудбалског клуба Партизан - ако буде кворума да се одржи седница (треба да буде 33 од 65 делегата) и потом да добије просту већину гласова од присутних делегата (ако је присутно 33 делегата, довољно је 17 гласова да буде изабран).

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар