Haos u Partizanu! Bjeković: Ovo više nema veze sa fudbalom!

Nakon što je Milorad Vučelić zakazao Izbornu skupštinu FK Partizan za naredni ponedeljak, 24. oktobar, dva dana pre odluke koju Sud treba da donese zbog „nezakonite radnje prilikom izbora novih članova“, a na inicijativu struje koju predvodi Nenad Bjeković, vrlo je verovatno da se on i njegovi delegati neće pojaviti na Skupštini.

Fudbal 19.10.2016 | 16:30
Haos u Partizanu! Bjeković: Ovo više nema veze sa fudbalom!
Bjeković je u utorak poslao pismo predsedniku Fudbalskog saveza Srbije Slaviši Kokezi, jer je aktuelna vlast sazivanjem Skupštine preduhitrila odluku Suda.

- Osetili smo potrebno da se obratimo najmerodavnijem fudbalskom čoveku, Kokezi, i FSS kao organu u našoj državi. Naročito, shodno ranijim dogovorima, jer kao što vidimo, neke stvari se ne poštuju. Ovo šta se radi u i oko Partizana stvarno je prevršilo svaku meru. To već duže vreme nema nikakve veze ni sa fudbalom, ni sa sportom, već sa ličnim interesima. Odgovor predsednika FSS do srede u podne još nismo dobili. Mi smo neke stvari precizirali ranije i želimo da se striktno držimo toga - rekao je Bjeković za "Blic".

Najavljeno je da će odluka Suda, oko "nezakonite radnje prilikom izbora novih članova Skupštine", na šta se žalila Bjekovićeva struja, doneti us redu.

- I ja sam dobio takve informacije, sačekajmo kako će i to da prođe - kratko je dodao i poručio da ima još vremena do ponedeljka, kada je zakazana Izborna skupština.

Ipak, kako stoje stvare, najveće su šanse da se Nenad Bjeković i njegovi delegati neće pojaviti na Skupštini ako se nešto drastično ne promeni, a malo je izgleda.

To znači da bi Milorad Vučelić mogao do predsedničke fotelje fudbalskog kluba Partizan - ako bude kvoruma da se održi sednica (treba da bude 33 od 65 delegata) i potom da dobije prostu većinu glasova od prisutnih delegata (ako je prisutno 33 delegata, dovoljno je 17 glasova da bude izabran).

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar