Пуца у Челсију: Коста и Конте се хватали за гушу?!

Италијан и Шпанац се озбиљно закачили у свлачионици после победе над Лестером!

Фудбал 20.10.2016 | 19:00
Пуца у Челсију: Коста и Конте се хватали за гушу?!
Можда се некоме чини да је Челси у мирној луци после две везане победе у Премијер лиги против Хала и Лестера (без примљеног гола), али је ситуација у свлачионици Плаваца далеко од идиличне. Шта више, шпанска Марка пише да опасно пуца на реалцији Дијего Коста -Антонио Конте где постоји озбиљна тензија јер су се закачили у суботу по подне.

Врхунац сукоба догодио се по завршетку утакмице са Лестером (3:0) на којој су се тренер и први стрелац Плаваца посвађали. Урлали су један на другог у свлачионици после меча, а разлог је тензија коју је Италијан одржавао током утакмце у којој је његов тим лако стигао до убедљиве предности. Коста је после лаганих 2:0 на полувремену одлучио да не запиње у наставку, што се није свидело Италијану који воли да "ложи" фудбалере стално и подстиче их на борбеност без обзира на резултат.

Конте је критиковао Косту након што је олако изгубио један дуел с играчима Лисица, па му је Шпанац одмах тражио измену. Италијан међутим није желео то да учини, а после утакмицеКоста му је рекао повишеним тоном да престане да га јавно понижава и да ако му се не свиђа његов начин игре, прекине да га ставља у први тим.

Тренеру се није свидело понашање Шпанца који је са седам голова најбољи стрелац Премијер лиге, а сведоци расправе пренели су да је ово била највећа и најжустрија свађа њих двојице до сада. Иначе, није им први пут да су се закачили, али тренутно Италијан је свестан да нема бољег нападача од Дијега Косте па ће морати да пређе преко сукоба и уврсти га у тим и у дербију са Манчестер Јунајтедом у недељу.

Видећемо само докле ће да траје нетрпељивост...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар