Puca u Čelsiju: Kosta i Konte se hvatali za gušu?!

Italijan i Španac se ozbiljno zakačili u svlačionici posle pobede nad Lesterom!

Fudbal 20.10.2016 | 19:00
Puca u Čelsiju: Kosta i Konte se hvatali za gušu?!
Možda se nekome čini da je Čelsi u mirnoj luci posle dve vezane pobede u Premijer ligi protiv Hala i Lestera (bez primljenog gola), ali je situacija u svlačionici Plavaca daleko od idilične. Šta više, španska Marka piše da opasno puca na realciji Dijego Kosta -Antonio Konte gde postoji ozbiljna tenzija jer su se zakačili u subotu po podne.

Vrhunac sukoba dogodio se po završetku utakmice sa Lesterom (3:0) na kojoj su se trener i prvi strelac Plavaca posvađali. Urlali su jedan na drugog u svlačionici posle meča, a razlog je tenzija koju je Italijan održavao tokom utakmce u kojoj je njegov tim lako stigao do ubedljive prednosti. Kosta je posle laganih 2:0 na poluvremenu odlučio da ne zapinje u nastavku, što se nije svidelo Italijanu koji voli da "loži" fudbalere stalno i podstiče ih na borbenost bez obzira na rezultat.

Konte je kritikovao Kostu nakon što je olako izgubio jedan duel s igračima Lisica, pa mu je Španac odmah tražio izmenu. Italijan međutim nije želeo to da učini, a posle utakmiceKosta mu je rekao povišenim tonom da prestane da ga javno ponižava i da ako mu se ne sviđa njegov način igre, prekine da ga stavlja u prvi tim.

Treneru se nije svidelo ponašanje Španca koji je sa sedam golova najbolji strelac Premijer lige, a svedoci rasprave preneli su da je ovo bila najveća i najžustrija svađa njih dvojice do sada. Inače, nije im prvi put da su se zakačili, ali trenutno Italijan je svestan da nema boljeg napadača od Dijega Koste pa će morati da pređe preko sukoba i uvrsti ga u tim i u derbiju sa Mančester Junajtedom u nedelju.

Videćemo samo dokle će da traje netrpeljivost...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar