Канада тражи раднике, на листи је 21 посао

Многи људи размишља како на најлакши и провјерени начин да оде у иностранство и да ради за велику плату.

Свијет 19.10.2016 | 11:43
Канада тражи раднике, на листи је 21 посао
Канада је одлучила да пружи прилуку свима и на Фејсбук страници “Ливе ин Цанада” објавила како провинција Саскатцхеwан тражи раднике за 21 посао.

Канадска провинција Саскатцхеwан од 4. октобра 2016. године прихвата 500 нових апликација за имиграцију преко програма који тражи раднике одређених занимања, који је подкатегорија имигрантског програма ове провинције.

Овај програм нуди образованим људима прилику да радећи у овој провинцији могу касније да аплицирају за останак у Канади, као и да добију држављанство.

Људима који се пријављују није потребно да већ имају посао како би аплицирали.

Међутим, морају да имају искуство у неким од занимања која ова провинција тражи.

Тренутно је најтраженије 21 занимање као што су: математичари, компјутерски и менаџери информационих система, механичари, аналитичари инфомрационих система и консултанти, људи који се баве баштованством и хортикултуром, фитнес инструктори, метеоролози, електричари, авиомеханичари и други…

Ако сте се пронашли и сматрате да је ово права прилика за вас ево како да аплицирате.



Извор: Независне новине

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фино

19.10.2016 20:56

Они тразе и преко ИОМ-а нпр. мањине и хомосексуалце из Албаније. Није довољно само да знате посао него мате бити несто сто је угрозено. Казем да се људи не разоцарају. Ја сам игром слуцаја упознала 2 геја из Албаније. Помазем им колико могу јер зенски дио је веца зена од мене. Обојица су врло пристојни и залим их јер су овдје цистили сав могуци смрад само да би имали гдје да буду и добију коју круну. Једино их ја нисам искористила и то постују. Сад це пробати да иду за Канаду па цу ја у госте.

ОДГОВОРИТЕ