Вјежбање на отвореном у Мостару

Пројекат “Изађи и тренирај” и овога пута окупио је велики број вјежбача, грађана Мостара који су изашли испред Мепас Малла и уз помоћ инструктора фитнеса и аеробика били дио приче која се реализује уз помоћ компанија Нике и Спорт Висион. Проф.др Лејла Шебић и још 6 инструктора направили су савршену атмосферу коју ни киша која је почела да пада није могла покварити.

Здравље 19.10.2016 | 08:26
Вјежбање на отвореном у Мостару
“Мостар нас је прихватио пуног срца. Људи су били толико загријани и расположени за тренинг и тако је била добра атмосфера да сам ја заиста изненађена. Изненадио ме је и велики број мушкараца који су учествовали, као и студенти Факултета за спорт, тако да смо стварно уживали. Имали смо и доста тренера, гдје смо направили један програм од сат пун интезивних промјена, инструктора и врста вјежбања, тако да људи могу да виде све што се вјежба у фитнес центрима. Кренули смо са загријавањем, са денс аеробиком, тае бо аеробиком, wоркоут програмима и вјежбама снаге, а на крају смо завршили са зумбом и истезањем”- рекла је проф.др Лејла Шебић.

На овом догађају који су отваорили најмлађи из мостарских вртића костимирани играјући зумбу, учествовао је и велики број млади момака и дјевојака из Мостара, али и они средњовјечни показујући да за спорт нису битне године. Сви који су се нашли испред Мепас Малла уживали су у овом јединственом догађају, а сви су мишљења како је ово савршен начин да се подигне свијест људи о потреби да се вјежба и здраво живи, као и да је неке ствари које гледамо на западу могуће организовати и у нашим условима.

“Не могу да скријем задовољство јер је покрет “Изађи и тренирај” стигао у наш град и што је на улицу извео оволико људи. Јако сам задовољан јер су овдје били и моји студенти и они су ти који треба да шире овакве акције на шире масе. Драго ми је јер смо ми један народ који вои да преписује са запада, а овакви покрети већ постоје у свијету и драго ми је што се та монотонија полако разбија и код нас” - додао је професор Ади Палић.

Компаније Нике и Спорт Висион и овог пута биле су генерални покровитељи овог догађаја, поклонивши учесницима мајице за вјежбање и купоне са попустима, а најсрећнији који су учествовали у наградној игри добили су и Нике фрее траининг патике као и ваучер у вриједности од 100 км за куповину у Спорт Висиону.

Тренинг у Мостару је четврти по реду који је реализован у градовима БиХ. И у наредном периоду Компаније Нике и Спорт Висион наставиће са активностима чији је циљ промоција спорта и вјежбања као предуслова здравог живота.



БН ТВ
фото:yоу тубе

Коментари / 0

Оставите коментар