Ниси наш капитен и никад то нећеш бити!

Јасна порука ултраса Интера, Мауру Икардију!

Фудбал 20.10.2016 | 10:00
Ниси наш капитен и никад то нећеш бити!
Можда су у Интеру помислили да су јуче завршили посао након што су објавили да су казнили Маура Икардија који остаје капитен, јер се "покајао" због увреда изречених на рачун навијача. Данас је, међутим, уследио одговор ултраса миланског тима који немају намеру да закопају ратне секире.

Порука навијача је јасна - ниси достојан капитенске траке и не можеш да предводиш овај клуб.

„Надамо се да је капитен интера и даље симбол овог клуба. Тако би требало да буде. То мора да буде човек који има харизму, искуство, интгритет, интелигенцију... Армандо Пики, Ђакинто Факети, Сандро Мацола, Ђузепе Бергоми, Хавијер Занети – сви су супротно од тога што представља Мауро Икарди. Због тога не можемо да се помиримо са одлуком Интера да остане капитен. Разумемо поруку челника клуба, могуће да је логична, али нећемо да је прихватимо“, наводе навијачи Интера у саопштењу.

За љубитеље италијанског гиганта нема компромиса.

„Ми не одлучујемо, не занима нас како га клуб види у будућности, одувек смо тражили да се у овом кллубу поштују јасна правила. Верујемо да у клубу какав је Интер, људима као што је Икарди не сме да буде дозвољено да носе капитенску траку. Икарди је за нас завршена приче, не желимо више да причамо о њему. Није наш капитен, ни сада ни никада. Нити ће то икада бити“, поручују Нероазури.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар