Nisi naš kapiten i nikad to nećeš biti!

Jasna poruka ultrasa Intera, Mauru Ikardiju!

Fudbal 20.10.2016 | 10:00
Nisi naš kapiten i nikad to nećeš biti!
Možda su u Interu pomislili da su juče završili posao nakon što su objavili da su kaznili Maura Ikardija koji ostaje kapiten, jer se "pokajao" zbog uvreda izrečenih na račun navijača. Danas je, međutim, usledio odgovor ultrasa milanskog tima koji nemaju nameru da zakopaju ratne sekire.

Poruka navijača je jasna - nisi dostojan kapitenske trake i ne možeš da predvodiš ovaj klub.

„Nadamo se da je kapiten intera i dalje simbol ovog kluba. Tako bi trebalo da bude. To mora da bude čovek koji ima harizmu, iskustvo, intgritet, inteligenciju... Armando Piki, Đakinto Faketi, Sandro Macola, Đuzepe Bergomi, Havijer Zaneti – svi su suprotno od toga što predstavlja Mauro Ikardi. Zbog toga ne možemo da se pomirimo sa odlukom Intera da ostane kapiten. Razumemo poruku čelnika kluba, moguće da je logična, ali nećemo da je prihvatimo“, navode navijači Intera u saopštenju.

Za ljubitelje italijanskog giganta nema kompromisa.

„Mi ne odlučujemo, ne zanima nas kako ga klub vidi u budućnosti, oduvek smo tražili da se u ovom kllubu poštuju jasna pravila. Verujemo da u klubu kakav je Inter, ljudima kao što je Ikardi ne sme da bude dozvoljeno da nose kapitensku traku. Ikardi je za nas završena priče, ne želimo više da pričamo o njemu. Nije naš kapiten, ni sada ni nikada. Niti će to ikada biti“, poručuju Neroazuri.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar