Малта: Драгани умрла два "дечка" у стану

Пензионер из Британије, Невил Ајерс (78) пронађен је мртав на Малти, након што је цијелу ноћ испијао алкохолна пића и забављао се у локалном бару са Драганом Михалковић (45), поријеклом из Србије.

Свијет 18.10.2016 | 15:00
Малта: Драгани умрла два "дечка" у стану
Како наводе британски медији, Ајерс (78) је пронађен мртав у стану Српкиње у граду Сент Пол Беј на малти прошле сриједе са око 10.000 фунти поред његовог тијела.

У фебруару ове године, још један старији мушкарац Дејвид Грант (68), иначе тадашњи Драганин дечко, такође је пронађен мртав у истом стану, али у вези са тим случајем нису утврђене сумњиве околности.

Полиција међутим сумња да је смрт оба мушкарца услиједила као последица "бурних ноћи" проведених са Српкињом.

Драгана је поводом Невилове смрти рекла да је провела већи дио ноћи са њим у оближњем бару "Шеги", гдје су испили доста алкохолних пића. Он је неколико сати касније јавио својој партнерки Јасмин у Британији да је пропустио лет, а од тог позива она је изгубила сваки контакт са њим.

Аутопсија је утврдила да је Ајерс угушен, али и даље нису утврђене све околности смрти.

Михалковићева је ухапшена након што је Невил пронађен мртав, али инспектори тврде да је искључена могућност било каквог злочина, пише "Даилy Маил".

Невилова партнерка, Јасмин, је рекла да је Невил кренуо у Британију, како би прославио свој 78. рођендан код куће, али је онда пропустио лет. Кад га је питала гдје ће да одседне и кад има сљедећи лет, веза се прекинула и више није могла да га добије.

Драгана је испричала полицији како је била у шоку кад је Невилу позлило.

"Била сам затечена. Учинила сам све да га спасем, на крају сам отишла у полицију и тамо сам позвала Хитну помоћ. Невил ми је рекао како му је Јасмин сестра, а не партнерка", навела је Српкиња са Малте.

Она је такође рекла полицији да, од 10.000 фунти који су пронађени у близини Невиловог тијела, само 2.000 припада Британцу.

Михалковићева је, према тврдњама британског таблоида "Сун" позната по томе да често из бара "Шеги" одлази кући са старијим мушкарцима, најчешће пензионерима, након што би од њих извукла новац за неколико пића, цигарете и кондоме.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар