Malta: Dragani umrla dva "dečka" u stanu

Penzioner iz Britanije, Nevil Ajers (78) pronađen je mrtav na Malti, nakon što je cijelu noć ispijao alkoholna pića i zabavljao se u lokalnom baru sa Draganom Mihalković (45), porijeklom iz Srbije.

Svijet 18.10.2016 | 15:00
Malta: Dragani umrla dva "dečka" u stanu
Kako navode britanski mediji, Ajers (78) je pronađen mrtav u stanu Srpkinje u gradu Sent Pol Bej na malti prošle srijede sa oko 10.000 funti pored njegovog tijela.

U februaru ove godine, još jedan stariji muškarac Dejvid Grant (68), inače tadašnji Draganin dečko, takođe je pronađen mrtav u istom stanu, ali u vezi sa tim slučajem nisu utvrđene sumnjive okolnosti.

Policija međutim sumnja da je smrt oba muškarca uslijedila kao posledica "burnih noći" provedenih sa Srpkinjom.

Dragana je povodom Nevilove smrti rekla da je provela veći dio noći sa njim u obližnjem baru "Šegi", gdje su ispili dosta alkoholnih pića. On je nekoliko sati kasnije javio svojoj partnerki Jasmin u Britaniji da je propustio let, a od tog poziva ona je izgubila svaki kontakt sa njim.

Autopsija je utvrdila da je Ajers ugušen, ali i dalje nisu utvrđene sve okolnosti smrti.

Mihalkovićeva je uhapšena nakon što je Nevil pronađen mrtav, ali inspektori tvrde da je isključena mogućnost bilo kakvog zločina, piše "Daily Mail".

Nevilova partnerka, Jasmin, je rekla da je Nevil krenuo u Britaniju, kako bi proslavio svoj 78. rođendan kod kuće, ali je onda propustio let. Kad ga je pitala gdje će da odsedne i kad ima sljedeći let, veza se prekinula i više nije mogla da ga dobije.

Dragana je ispričala policiji kako je bila u šoku kad je Nevilu pozlilo.

"Bila sam zatečena. Učinila sam sve da ga spasem, na kraju sam otišla u policiju i tamo sam pozvala Hitnu pomoć. Nevil mi je rekao kako mu je Jasmin sestra, a ne partnerka", navela je Srpkinja sa Malte.

Ona je takođe rekla policiji da, od 10.000 funti koji su pronađeni u blizini Nevilovog tijela, samo 2.000 pripada Britancu.

Mihalkovićeva je, prema tvrdnjama britanskog tabloida "Sun" poznata po tome da često iz bara "Šegi" odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za nekoliko pića, cigarete i kondome.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar