Реал само штанца потписе, завршена и акција - Лука Модрић 2020!

Хрватски везиста добио нови уговор.

Фудбал 19.10.2016 | 17:30
Реал само штанца потписе, завршена и акција - Лука Модрић 2020!
Почело је бомбастичним потписом Тонија Кроса, наставило се склапање историјског договора са Кристијаном Роналдом, потом је практично завршен и Пепе, а сада је званично - Лука Модрић остаје у Реалу до јуна 2020. године!

Тиме је настављена серија потписа на стадиону Сантјаго Бернабеу и јасно постављена слика будућности и пословање клуба - за најбоље играче мора да буде места, али и да буду богато награђени за све што су учинили за Реал претходних година. 

А Лука Модрић такође спада у ред најзаслужнијих за узимање две круне у Лиги шампиона, два Суперкупа Европе, Интерконтинентални куп, Куп краља и Суперкуп Шпаније. Уједно, Реал је зацементирао уговоре са двојицом централних везиста чије је место у самом врху светског поретка. 

Мада је Модрић у Мадрид стигао с етикетом једног од најбољих светских везиста, у Реалу је постао диригент какав се дуго чекао. А уговором до 2020. године остаће на истој позицији бар до 34. године живота. Првобитно је Модрић имао потписану сарадњу са Реалом до 2018. године, али Краљевски клуб није желео ништа да препусти случају и у склопу великог пројекта блиндирао хрватског аса. 

Ипак, још није познато да ли је Модрић добио и повишицу на годишња примања, која су досад износила 4.500.000 евра. О томе би нешто више могло да се зна у току дана, а можда чак и у среду од 13.30, за кад је заказана званична конференција за штампу. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар