Real samo štanca potpise, završena i akcija - Luka Modrić 2020!

Hrvatski vezista dobio novi ugovor.

Fudbal 19.10.2016 | 17:30
Real samo štanca potpise, završena i akcija - Luka Modrić 2020!
Počelo je bombastičnim potpisom Tonija Krosa, nastavilo se sklapanje istorijskog dogovora sa Kristijanom Ronaldom, potom je praktično završen i Pepe, a sada je zvanično - Luka Modrić ostaje u Realu do juna 2020. godine!

Time je nastavljena serija potpisa na stadionu Santjago Bernabeu i jasno postavljena slika budućnosti i poslovanje kluba - za najbolje igrače mora da bude mesta, ali i da budu bogato nagrađeni za sve što su učinili za Real prethodnih godina. 

A Luka Modrić takođe spada u red najzaslužnijih za uzimanje dve krune u Ligi šampiona, dva Superkupa Evrope, Interkontinentalni kup, Kup kralja i Superkup Španije. Ujedno, Real je zacementirao ugovore sa dvojicom centralnih vezista čije je mesto u samom vrhu svetskog poretka. 

Mada je Modrić u Madrid stigao s etiketom jednog od najboljih svetskih vezista, u Realu je postao dirigent kakav se dugo čekao. A ugovorom do 2020. godine ostaće na istoj poziciji bar do 34. godine života. Prvobitno je Modrić imao potpisanu saradnju sa Realom do 2018. godine, ali Kraljevski klub nije želeo ništa da prepusti slučaju i u sklopu velikog projekta blindirao hrvatskog asa. 

Ipak, još nije poznato da li je Modrić dobio i povišicu na godišnja primanja, koja su dosad iznosila 4.500.000 evra. O tome bi nešto više moglo da se zna u toku dana, a možda čak i u sredu od 13.30, za kad je zakazana zvanična konferencija za štampu. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar