Дик Адвокат добио посљедње упозорење!

Још један неуспех и готов си! Фенербахче изгубио стрпљење...

Фудбал 18.10.2016 | 12:00
Дик Адвокат добио посљедње упозорење!
Доведен је у августу како би вратио Фенербахче на шампионски пут, а у првих седам утакмица Дик Адвокат успео је да уназади клуб и спусти га на средину табеле турског првенства! 

Имали су стрпљења челници Фенера, вођени мишљу да је холандском стручњаку потребно само време како би довео ствари на своје. Али, како резултата после два месеца рада нема, схватили су и руководећи људи турског гиганта да ђаво полако односи шалу и да би сваки нови дан с Адвокатом на челу тима драстично умањио шансе да се освоји титула и направи европски искорак. 

Турски медији пишу да је управо из овог разлога Фенербахче јасно објаснио Адвокату како стоје ствари - још један неуспех и лети из клуба! А то би могло да се догоди већ у четвртак, против Манчестер јунајтеда у мечу Лиге Европе на Олд Трафорду. Уколико Фенер не буде остварио позитиван резултат, Холанђанину ће дани на клупи бити одбројани. 

То практично значи да би Адвокат дошао у ситуацију да је у две и по године променио три посла (један од њих у репрезентацији Србије пр. а.), а да се на свим позицијама задржао званично осам месеци. Притом, ту рачунамо и време када Србија није играла званичне утакмице, али и када није имао клупских обавеза. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар