Dik Advokat dobio posljednje upozorenje!

Još jedan neuspeh i gotov si! Fenerbahče izgubio strpljenje...

Fudbal 18.10.2016 | 12:00
Dik Advokat dobio posljednje upozorenje!
Doveden je u avgustu kako bi vratio Fenerbahče na šampionski put, a u prvih sedam utakmica Dik Advokat uspeo je da unazadi klub i spusti ga na sredinu tabele turskog prvenstva! 

Imali su strpljenja čelnici Fenera, vođeni mišlju da je holandskom stručnjaku potrebno samo vreme kako bi doveo stvari na svoje. Ali, kako rezultata posle dva meseca rada nema, shvatili su i rukovodeći ljudi turskog giganta da đavo polako odnosi šalu i da bi svaki novi dan s Advokatom na čelu tima drastično umanjio šanse da se osvoji titula i napravi evropski iskorak. 

Turski mediji pišu da je upravo iz ovog razloga Fenerbahče jasno objasnio Advokatu kako stoje stvari - još jedan neuspeh i leti iz kluba! A to bi moglo da se dogodi već u četvrtak, protiv Mančester junajteda u meču Lige Evrope na Old Trafordu. Ukoliko Fener ne bude ostvario pozitivan rezultat, Holanđaninu će dani na klupi biti odbrojani. 

To praktično znači da bi Advokat došao u situaciju da je u dve i po godine promenio tri posla (jedan od njih u reprezentaciji Srbije pr. a.), a da se na svim pozicijama zadržao zvanično osam meseci. Pritom, tu računamo i vreme kada Srbija nije igrala zvanične utakmice, ali i kada nije imao klupskih obaveza. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar