Тјелохранитељ о Бреду и Анђелини открива...

"Брад је заправо јако смијешан тип. Сјећам се да смо једном Бред, Анђелина и ја сједили у његовом Аудију Q7. Мајстор је прднуо, излетио из аута и закључао врата да не можемо вани", испричао је Марк Билингем, бивши тјелохранитељ Бреда Пита и Анђелине Џоли.

Свијет 17.10.2016 | 22:50
Тјелохранитељ о Бреду и Анђелини открива...
Марк Билингем провео је чак 27 година у Специјалним ваздушним снагама британске војске, прошао је бројна ратишта, зарадио је орден за храброст након што је ухапсио снајперисту ИРА-е...

Међутим, Марк је у разговору за Сан признао да је најтежи задатак у опасној каријери имао у - Холивуду.

Билингем је посљедњих 18 мјесеци радио као тјеохранитељ Бреда Пита и Анђелине Џоли, те је тек након бурног развода познатог пара одлучио проговорити о непознатим детаљима и тајнама Бранђелине. Каже да је толико био близак с њиховом дјецом да је заслужио статус њиховог неслужбеног оца.

Сада, када више није потребан холивудском пару, Марк је постао главна звијезда ријалитија Канал 4 у којем 25 обичних људи покушавају преживјети војну одлуку у еквадорској прашуми. И у једну ствар је сигуран - Бреду би било најбоље да се не пријави за тај шоу.

"Бред не би дуго издржао. Без својих кремица за лице 'пукнао би као кокица'. Он је прелијеп за такве акције. С друге стране, Анђелина би, сто посто сам увјерен, издржала до краја.

Након увода, Марк се пребацио на теме које више занимају јавност. Како је било чувати Бреда, Анђелину и њихову дјецу?

"Једино те војска може припремити за оно што те чека у њиховој кући. Био сам шеф безбједности и стварно ми није било лако... Били су опсједнути идејом да ће им неко отети дјецу, све им се вртјело око новца.

Марк тврди да се он једини смио приближити дјеци.

"Нико их није смио ни дотаћи. Али од почетка се развила нека хемија између мене и дјеце и Бред и Анђелина то су примијетили. Вјеровали су ми од почетка и након неког времена постали смо страшно блиски. Водио сам дјецу гдје год су хтјела, па чак и без знања Бренђелине.



Међутим, Марк је у ствари био и једини пријатељ дјеце.

"Осигурање сам појачао с неколико нових људи, својих људи којима неизмјерно вјерујем. Међутим, Бред и Анђи њима су забранили сваки контакт с дјецом. Гледали су их из даљине, али их нису смјели дотаћи.

Билингем је након тога испричао да је имао пуне руке посла са залуђеним фановима који су у стопу пратили славни пар, каже да су неки толико далеко знали отићи да су завршили и у затвору...

"Нећете вјеровати што су ме све Бред и Анђелина знали питати. Нека тако једноставна питања попут 'шта требам направити да уђем у кафић' или 'како се унутра улази'. Дакле, питања која граниче са здравим разумом. Пазите, они нису глупи људи, али они живе у неком тотално другом свијету. Неке обичне ствари нису радили годинама."

Марк на крају каже да ће задњих 18 мјесеци памтити и по неким лијепим сценама.

"Бред је заправо јако смијешан тип. Сјећам се да смо једном Бред, Анђи и ја сједили у његовом Аудију Q7. Мајстор је прднуо, излетио из аута и закључао врата да не можемо вани...."

Зашто је дао отказ, није предуго објашњавао.

"Изгубио сам приватан живот, био сам потпуно исцрпљен. Чак сам занемарио и властиту породицу, испричао је Марк Билингем за Сан, преноси Јутарњи лист.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИХАИЛО МИКИЦ

17.10.2016 20:19

Никада се не мозе другом помоци а да се себи не одмогне!

ОДГОВОРИТЕ